Styrelsen 2020

KarinBuhler
Ordförande Dina Zolotarevskaia
DIZARK Arkitektkontor
0707 13 19 63
1 vice ordf Abdulah Behar
Skanska Sverige AB
0702 02 23 61
2 vice ordf Karin Bühler
Tyréns AB
0734 43 35 00
dizark.ab@gmail.com behar.abdulah@skanska.se karin.buhler@tyrens.se
Arkitekt SAR/MSA

Arkitektexamen från Samara State University of Architecture and Civil Engineering i Ryssland och studier i Arkitektur vid LTH. Verksam i branschen  i drygt 30 år och arbetar med allt från tidiga skisser till projektering. Min drivkraft är att i varje projekt skapa balans mellan kreativa lösningar, funktion och ekonomi.

Bor i Limhamn, gift och har två utflugna barn. Tränar på Friskis & Svettis, gillar att resa och går på teater och konserter när jag får tillfälle.

Civilingenjör LTH, Projektchef, Skanska Sverige AB

Har en bakgrund inom produktion och projektutveckling. Ansvarig för kommersiella byggprojekt av varierad art och storlek.

Bor i Arlöv tillsammans med fru och en dotter samt ett barn till på väg. Gillar nätverkande och att träna Brasiliansk Jiu Jitsu och Crossfit.

Avdelningschef Tyréns AB, ansvarig för avdelningar inom Projektledning, Akustik och Konstruktion

Under drygt 10 år arbetat med försäljning, exploatering och affärsutveckling inom fastighetsbranschen och bedrivit projektledning för ombildnings- och renoveringsprojekt samt projektering/omsättning av markinnehav och fastighetsbestånd. Bor i Lund med sonen Ture och spenderar mycket tid på resor som ofta involverar dykning och skidåkning.

 
Ledamot Sara Strand
MVB AB
0730 78 81 47
Skattmästare Emil Nilsson
Riksbyggen
0722 19 94 65
Ledamot Cecilia Hanner Falkehed
Malmö Stad
0704 47 85 65
sara.strand@mvbab.se emil.nilsson@riksbyggen.se Cecilia.hanner@gmail.com
Högskoleingenjör LTH, Entreprenadingenjör på MVB Syd AB

Intresserad av arkitektur, musik, kultur och natur. Gillar att umgås med familj och vänner och träna på Friskis & Svettis.
Uppvuxen i Vadstena men numera bosatt i Hörby med man och två söner.

Civilingenjör LTH, Projektledare på Riksbyggen Bostad Syd

Arbetat som projektledare med erfarenhet från alla typer av byggnationer men även av organisations- och utvecklingsfrågor. Bor med fru, barn och 2 hundar i Ystad. Finns både frilufts- och träningsintresse i kroppen!

Kandidatexamen i Fastighetsvetenskap
Högskoleexamen i Fastighetsvetenskap. Man och utflugna barn. Bor i Falsterbo och gillar att resa, kallbada samt natur- och båtliv.
Sekreterare Joakim Reslow
Ikano Bostad
0735 03 49 25
Bitr sekr o klubbm Jörgen Dahlgren
Sto Scandinavia AB
0725 02 05 42
Ledamot Ann-Sofi P Krook
CHROMA ARKITEKTER
0768 55 88 42
joakim.reslow@ikanobostad.se j.dahlgren@sto.com ann-sofi.krook@chromaarkitekter.se
Civilingenjör LTH
Arbetschef på Ikano BostadEntreprenör som tar hand om byggprojekt och personalen som driver dem framåt.Har en bakgrund som konsult med inriktning på verksamhetsutveckling och projektledning inom byggbranschen. Hjärtat bultar extra för frågor inom planering och logistik i byggprojekt.Bor i Lomma med familj och brinner privat för mat och diverse byggprojekt hemma.
Byggnadsingenjör SBR, Marknadsekonom EFL
Project Manager Sto Scandinavia ABEfter att ha arbetat med försäljning i många år arbetar jag idag som projektledare. Jag driver och håller samman våra stora fasadprojekt i södra och västra Sverige.Bor med familj i Barsebäcks hamn. Några av mina intressen är vårt hus, vår trädgård, resor, böcker och jag är en hängiven anglofil. Håller mig i form med styrketräning, mountainbike och golf.
Arkitekt SAR/MSA på CHROMA ARKITEKTER, delägare

Arbetar med skolor, bostäder, kulturhistoriska byggnader.

Bor i Malmö, två utflugna barn. På fritiden rider jag gärna i skogen eller i andra länder, odlar, målar och tar del av Malmös kulturliv.